Dakwerken & badkamerrenovatie Antwerpen

badkamerrenovatie Antwerpen
dakwerken Antwerpen
badkamerrenovatie Antwerpen

BADKAMERRENOVATIE ANTWERPEN

Badkamerrenovatie Antwerpen

Sani Joris uit Antwerpen verzorgt zowel grote als kleine badkamerrenovaties. Graag een volledige badkamerrenovatie of enkel uw badkuip vervangen? Zowel voor een betaalbare badkamerrenovatie of badkamerrenovatiewerken in Antwerpen bent u bij Sani Joris aan het juiste adres.

Betaalbare Badkamerrenovatie Antwerpen

Is uw bad kapot? Een nieuwe inloop douche installeren? Een nieuwe kraan of toilet in uw badkamer? Wij hebben jaren ervaring en weten als geen ander hoe alles correct te installeren.

Een heerlijk bad of douche nemen, het zijn de zaligste momenten van de dag. En dan is het uiteraard erg vervelend als u een kapotte douche, een lekkend bad of kapotte douchetegels hebt. Doe een beroep op Sani Joris uit Antwerpen!

Een badkamerrenovatie hoeft niet duur te zijn! Richt uw badkamer in zoals u het wenst aan een professionele kwaliteit en een scherpe prijs! Grote of kleine renovatie, herstelling of vervanging van materiaal! Sani Joris is de réferentie uit Antwerpen!

Dakwerken Antwerpen

Ook voor dakwerken kan u rekenen op de service van Sani Joris uit Antwerpen. In Antwerpen heeft Sani Joris reeds een indrukwekkende staat van dienst m.b.t. dakwerken.

Bent u in de omgeving van Antwerpen op zoek naar een dakwerker voor uw renovatieproject? De oplossing, Sani Joris natuurlijk! Dé referentie uit Antwerpen. Dakwerken van A tot Z: algemene dakwerken, dakbedekking in zowel roofing, tegels, dakgoten, … .

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Badkamerrenovatie Antwerpen

Heeft u een specialist nodig voor uw badkamerrenovatie? U kan op ons rekenen voor een volledige of gedeeltelijke badkamerrenovatie. De mogelijkheden zijn eindeloos:

U kiest het materiaal en de badkamer van uw dromen. Wij installeren alles!

Een greep uit de mogelijke werken die wij u aanbieden: plaatsen van badkamers, vloertegels plaatsen, wandtegels plaatsen, lavabo’s plaatsen, douche’s plaatsen, kraanwerk, sanitair maar ook ventilatie en verlichting…