Loodgieter Antwerpen

rioleringswerken Antwerpen
ontstoppingsdienst Antwerpen
centrale verwarming

ONTSTOPPING, RIOLERING, LEKDETECTIE

Hangt er een rioolgeur in uw huis? Is uw toilet verstopt? Blijf het water in uw bad? Krijgt u het afwaswater niet uit uw gootsteen? Heeft u last van vochtplekken in uw muren, plafond of vloer? Doet uw afwasmachine het niet meer?

 

Waarschijnlijk is uw riolering, leiding of afvoer ontstopt. Met een camera gaan we op onderzoek uit. We verhelpen uw probleem altijd dezelfde dag nog indien mogelijk. werken met hogedrukreinigers voor de brede leidingen, en met mechanische veren voor de smallere. Zit u met een lek? Via onze handige lekdetectie vinden we gegarandeerd uw lekkage en lossen we dit.

 

Is het nodig dat we enkele stenen moeten verwijderen? Dan plaatsen we die nadien terug zoals het was! We zorgen ervoor dat u nadien geen last meer heeft!

CENTRALE VERWARMING

U kan op Sani Joris rekenen voor het installeren, onderhouden en herstellen van uw centrale verwarming in Antwerpen en omgeving van Antwerpen. Onze gespecialiseerde loodgieters hebben een oplossing voor elk probleem!

 

Als u zelf een nieuwe ketel plaatst, loopt u het risico dat u garantie vervalt als er iets fout gaat. Een storing, een lekkage of een installatie, het is een kolfje naar de hand van loodgietersbedrijf Sani Joris uit Antwerpen. Heeft u geen warm water meer? Weet u niet welke cv-ketel te kiezen? Moeten de leidingen aangepast worden? Wij geven u met plezier de nodige informatie.

 

70% van uw energiekosten gaan naar verwarming. Een goed onderhouden cv-ketel zorgt voor meer comfort, energie-efficiëntie en veiligheid. En betaalt zichzelf terug!