Sanitair Antwerpen

Loodgieter
Sanitair installeren
Vochtproblemen

SANITAIR ANTWERPEN

Op zoek naar een loodgieter in Antwerpen of omgeving Antwerpen voor uw sanitair probleem? Dan zit u op de juiste website! Sani Joris heeft jaren ervaring met alle sanitair. Geen enkel probleem kent een geheim voor ons.

 

U kan op Sani Joris rekenen voor het onderhouden, plaatsen, installeren en herstellen van alle sanitair. Lekt uw kraan? Is uw afvoer verstopt? Geen warm water meer? Nieuwe kraan, toilet of douche installeren? Voor al uw sanitair problemen in Antwerpen kan u rekenen op de professionele en snelle service van onze oerdegelijke loodgieters.  Dankzij jaren ervaring is alle sanitair een koud kunstje voor Sani Joris. Een goede sanitair service is voor ons een must.

 

Wij komen graag ter plaatse bij u in Antwerpen. Zowel voor grote als kleine sanitair problemen. Dringende sanitair herstelling of vervanging? We verhelpen u probleem zo snel mogelijk!

HEEFT U VOCHTPROBLEMEN?

Vochtproblemen komen in verschillende delen van het huis voor zoals o.a. op muren, plafond en vloeren.  De oorzaken kunnen heel uiteenlopend zijn: er kan een lek zijn in uw buizen of leidingen of er kan o.a. condensatie zijn in uw badkamer.

 

Bij Sani Joris laten we niets aan het toeval over. We zorgen altijd voor een definitieve oplossing van uw sanitair vochtprobleem! Is er een lek? Dan moet er meestal een kapotte buis of leiding vervangen worden. Het is echter de locatie en de vaak moeilijke bereikbaarheid van het lek dat voor problemen zorgt. Het lek kan zich uiteraard in een muur bevinden wat dus wegkappen van bepleistering en stenen betekent. Of het lek kan zich onder de vloer bevinden wat openbreken van die vloer betekent.

 

Indien er reservetegels zijn dan valt, dan is dit te repareren. We doen steeds ons best om alles te herstellen. Het hangt dan een beetje af van de bestemming van de ruimte (living of waskot).